BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

LAAT JE ZINTUIGEN DE VRIJE LOOP MET DE KRACHTIGE EN SMAAKVOLLE GMO AUTO-CANNABISSOORT, PERFECT VOOR EEN KRACHTIGE HIGH EN DIEPE ONTSPANNING.

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

GMO Auto Cannabis Zaden

GMO Auto is een uitstekende cannabissoort die perfect is voor diegenen die een intense en goed afgeronde high willen voelen zonder de nood aan gevarieerde lichtcycli. Met haar indica-dominante genen en indrukwekkende GMO- en BF Super Auto #1-genen, die een soort voortbrengen met opmerkelijke kracht en smaak, is het geen verrassing dat deze soort zeer gewild is bij de meest veeleisende cannabisenthousiastelingen. GMO Autoflower van Barneys Farm is een echte krachtpatser en een genot om te kweken. Met een zaad-tot-oogsttijd van 70-75 dagen levert ze binnen tot wel 600g/m² op en buiten 200-300g per plant. Ze heeft ook gewoon de perfecte maat, met een hoogte van 90-110 cm binnen en 100-130 cm buiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel binnen- als buitenkwekers die streven naar optimale productiviteit. GMO staat bekend om haar uitgesproken reuk- en smaakprofiel en produceert een sterk en dieselachtig parfum dat doorspekt is met hints van knoflook en aardse boventonen. Dit is echt een unieke smaak die uw zintuigen prikkelt en u doet verlangen naar meer. Met een opmerkelijke THC-concentratie van 24% is de high robuust en goed uitgebalanceerd en, produceert een diep rustgevend en kalmerend effect dat perfect is voor avond- of bedtijdsessies.Is GMO Auto Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica

De beste manier om je GMO Auto zaden op te slaan is:
Om GMO Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om GMO Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om GMO Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de GMO Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de GMO Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van GMO Auto cannabiszaden?
GMO Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

GMO Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisch, Slaperig, Opbeurend, totale lichamelijke High
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Diesel, Citrus, Pijnboom, Knoflook, Kruiden
Scherp, Skunky, Diesel, Citrus, Aardachtig, Kruidig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisch, Slaperig, Opbeurend, totale lichamelijke High
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Diesel, Citrus, Pijnboom, Knoflook, Kruiden
Scherp, Skunky, Diesel, Citrus, Aardachtig, Kruidig

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet