BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

VERMINDER JE PIJN SNEL MET DEZE EFFECTIEVE HARD BINNENKOMENDE WEST COAST AUTOFLOWER

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

GLUE GELATO AUTO™ Cannabis Zaden

Ben je klaar om de GLUE GELATO AUTO ™ te ervaren? Stekken van de Elite West Coast zijn ontdekt en versmolten tot een zelfbloeiend juweel. Zorg ervoor dat je deze verrukkelijke combinatie van gelatine en lijm op zijn beste proeft. Plots zal ze je naar een sublieme en kalmerende staat sturen. Laat haar betoverende magie op je los terwijl hemelse gevoelens zich over je lichaam weren, al je zorgen verdwijnen en een rustige, rustgevende gemoedstoestand neemt het roer over. Er kan op Glue Gelato worden vertrouwd om je humeur ten goede te veranderen. Bij het binnen kweken kunt u een opbrengst van 600 g per m2 realiseren. Bij buitenplanten kunt u zelfs 400 gram per plant opbrengst realiseren in ideale omstandigheden!  Mis deze krachtige smaakexplosie niet - het is heel eenvoudig om haar in slechts 70 dagen van zaadje naar top te brengen, probeer haar, u zult blij zijn dat u Barney's GLUE GELATO AUTO ™ hebt geprobeerd.

Glue Gelato Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Vrolijk, Kalmerend, Opwekkend, Rustgevend, Euforisch
500-600
500-600 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
90-120cm
90-120cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
hints van pure chocolade, Pittige fruit smaak, Zoete bes
Fruit, Zoete natuurlijke Citrus
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Vrolijk, Kalmerend, Opwekkend, Rustgevend, Euforisch
500-600
500-600 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
90-120cm
90-120cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
hints van pure chocolade, Pittige fruit smaak, Zoete bes
Fruit, Zoete natuurlijke Citrus

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet