BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

VERMINDER JE PIJN SNEL MET DEZE EFFECTIEVE HARD BINNENKOMENDE WEST COAST AUTOFLOWER

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Glue Gelato Auto Cannabis Zaden

Ben je klaar om de GLUE GELATO AUTO te ervaren? Stekken van de Elite West Coast zijn ontdekt en versmolten tot een zelfbloeiend juweel. Zorg ervoor dat je deze verrukkelijke combinatie van gelatine en lijm op zijn beste proeft. Plots zal ze je naar een sublieme en kalmerende staat sturen. Laat haar betoverende magie op je los terwijl hemelse gevoelens zich over je lichaam weren, al je zorgen verdwijnen en een rustige, rustgevende gemoedstoestand neemt het roer over. Er kan op Glue Gelato worden vertrouwd om je humeur ten goede te veranderen. Bij het binnen kweken kunt u een opbrengst van 600 g per m2 realiseren. Bij buitenplanten kunt u zelfs 400 gram per plant opbrengst realiseren in ideale omstandigheden!  Mis deze krachtige smaakexplosie niet - het is heel eenvoudig om haar in slechts 70 dagen van zaadje naar top te brengen, probeer haar, u zult blij zijn dat u Barney's GLUE GELATO AUTO hebt geprobeerd.Is Glue Gelato Auto Indica of Sativa?
40% Sativa 60% Indica

De beste manier om je Glue Gelato Auto zaden op te slaan is:
Om Glue Gelato Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Glue Gelato Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Glue Gelato Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Glue Gelato Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Glue Gelato Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Glue Gelato Auto cannabiszaden?
Glue Gelato Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Glue Gelato Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Vrolijk, Kalmerend, Opwekkend, Rustgevend, Euforisch
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
100-130cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
hints van pure chocolade, Pittige fruit smaak, Zoete bes
Fruit, Zoete natuurlijke Citrus
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Vrolijk, Kalmerend, Opwekkend, Rustgevend, Euforisch
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
100-130cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
hints van pure chocolade, Pittige fruit smaak, Zoete bes
Fruit, Zoete natuurlijke Citrus

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet