BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gary Payton Cannabis Zaden

De Gary Payton-soort, vernoemd naar de legendarische Amerikaanse basketballer, is een meervoudig winnaar van de Cannabis Cup en een opmerkelijk bewijs van de kunst van het kweken van cannabis. Deze unieke, licht sativa-dominerende hybride is een kruising tussen de beruchte Y Griega en Snowman-soort. Het is niet alleen de naam die Gary Payton onderscheidt; deze soort heeft snel een reputatie opgebouwd voor zijn uitzonderlijke kwaliteit, kenmerkend smaakprofiel, groot oogstpotentieel en gebalanceerde effecten, wat het een uitblinker maakt in de cannabisgemeenschap.

 

De toppen zijn een tapijt van diepe groenen en purpers, rijkelijk bestrooid met trichomen, wat hen een bevroren uiterlijk geeft. De opvallende kleurcontrasten zijn boeiend en suggereren de complexiteit en diepte die deze soort biedt. Aromatische tonen van kruidige kruiden en scherpe diesel met een hint van zoete bessenondertonen prikkelen de reukzin, en zetten het podium voor de aankomende ervaring.

 

De smaak van Gary Payton is net zo onvergetelijk als zijn aroma. Wanneer de rook of damp het gehemelte bereikt, worden gebruikers getrakteerd op een symfonie van smaken. Aardse ondertonen worden aangevuld door een mix van kruidige en zoete tonen, wat een veelzijdige smaak creëert die aangenaam blijft hangen. Deze harmonieuze mix van smaken maakt Gary Payton een favoriet onder degenen die een rijke en robuuste smaak waarderen.

 

Wat betreft de effecten, bevindt Gary Payton zich echt in een eigen liga. Het biedt een gebalanceerd en gelukkig gevoel met een consistente 25% THC+, dat zowel de geest als het lichaam bevredigt. Verwacht een initiële cerebrale rush, die een energieboost en verhoogde focus biedt. Geleidelijk transformeert dit in een kalmerende lichaamshoge, die spanning verlicht en ontspanning bevordert zonder te leiden tot overweldigende sedatie.

 

Het kweken van Gary Payton kan een lonende onderneming zijn voor telers. Het vertoont krachtige groei en veerkracht, en past zich goed aan verschillende kweekomstandigheden aan. Binnenshuis bereikt het 80-90 cm, buitenshuis kan Gary Payton 1,5 meter bereiken. De planten worden gekenmerkt door hun robuuste structuur en ongelooflijk oogstpotentieel. Hoewel het aandacht en zorg vereist, is het resultaat een overvlo edige oogst van hoogwaardige toppen, tot 700g/m² binnenshuis en tot 1kg per plant buitenshuis, waardoor de inspanning de moeite waard is. De bloeitijd binnenshuis is 65-70 dagen, buiten zal onze Gary Payton-soort tegen half oktober klaar zijn.Is Gary Payton Indica of Sativa?
55% Sativa 45% Indica

De beste manier om je Gary Payton zaden op te slaan is:
Om Gary Payton zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Gary Payton strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Gary Payton cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Gary Payton zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Gary Payton zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gary Payton cannabiszaden?
Gary Payton cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gary Payton Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
45%
55%
VOORAL SATIVA
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
45%
55%
VOORAL SATIVA

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet