BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

PROEF DEZE ZOETE OPBEURENDE CANNABIS CUP WINNAAR DIE DE ORIGINELE G13 BEVAT.

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
SELECTEER AANTAL ZADEN

G13 Haze - Regular Cannabis Zaden

Onze mystieke G13-legende is ontsntaan door G13 te kruisen met een klassieke Skunk # 1. Door de G13 X Skunk # 1 te kruisen met onze favoriete Hawaiiaanse Sativa, heeft Barneys Farm de G13-legende naar een hemelse hoogte gebracht, waarmee de beroemde G13 Haze is gecreëerd. Deze plant produceert een high die het volledige spectrum van effecten bestrijkt, met een lichamelijke stonedheid in combinatie met een psychedelische Sativa-high. De combinatie is krachtig, hemels en onvergetelijk. G13 Haze groeit relatief hoog en produceert een uitstekende, royale topstructuur met een gezonde harsproductie.
65% Sativa 35% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van G13 Haze - Regular cannabiszaden?
G13 Haze - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

G13 Haze - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psuchedelisch High, Erg Energievol, Opwekkend, Euforisch
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
GEMIDDELD
35%
65%
VOORAL SATIVA
Salie, Zoetig, Fruit
Pittig sandelhout, natuurlijk, rijk, scherp
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psuchedelisch High, Erg Energievol, Opwekkend, Euforisch
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
GEMIDDELD
35%
65%
VOORAL SATIVA
Salie, Zoetig, Fruit
Pittig sandelhout, natuurlijk, rijk, scherp

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet