BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
G13 Haze
G13 Haze 1G13 Haze 2G13 Haze 3G13 Haze 4G13 Haze 5
G13 Haze 6G13 Haze 7G13 Haze 8G13 Haze 9

G13 HAZE STRAIN

PROEF DEZE ZOETE OPBEURENDE CANNABIS CUP WINNAAR DIE DE ORIGINELE G13 BEVAT.

Cup Winner
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

G13 Haze Cannabis Zaden

We nemen de G13-legende naar een nog hoger niveau door deze te kruisen met onze favoriete Hawaïaanse Sativa. Deze plant levert een buitengewone dichtheid van bloemstructuur met zware harsproductie. G13 Haze groeit gemiddeld kort en compact voor een Sativa dominante soort en is ideaal voor SOG- en ScrOG-tuinen. G13 Haze biedt niet alleen goede, gezonde opbrengsten en een hoog THC-gehalte, de rook is ook de moeite van het proeven waard. De intense aroma's en smaken van fruit en specerijen leiden tot krachtige, cerebrale effecten.Is G13 Haze Indica of Sativa?
80% Sativa 20% Indica

De beste manier om je G13 Haze zaden op te slaan is:
Om G13 Haze zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om G13 Haze strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om G13 Haze cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de G13 Haze zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de G13 Haze zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van G13 Haze cannabiszaden?
G13 Haze cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

G13 Haze Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Sterk, Creatieve boost, Opwekkend, Mentaal
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
Indica/Sativa
Zoete Snoepjes, Tropische Vruchten coctail, Citrus
Fruitig, Pittig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Sterk, Creatieve boost, Opwekkend, Mentaal
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
Indica/Sativa
Zoete Snoepjes, Tropische Vruchten coctail, Citrus
Fruitig, Pittig

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet