BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Dos Si Dos Auto
Dos Si Dos Auto 1Dos Si Dos Auto 2Dos Si Dos Auto 3Dos Si Dos Auto 4Dos Si Dos Auto 5
Dos Si Dos Auto 6Dos Si Dos Auto 7Dos Si Dos Auto 8Dos Si Dos Auto 9Dos Si Dos Auto 10

DOS SI DOS AUTO STRAIN

GENIET VAN DEZE HARD INKOMENDE AUTOFLOWERING WONDER DIE NAAR TAART SMAAKT.

 
RATING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Dos Si Dos Auto Cannabis Zaden

Volg Toni13, de officiële test kweker van Barneys Boerderij vandaag nog! Bekijk zijn laatste testkweek van DOS SI DOS AUTO. - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/
DOS SI DOS AUTO is een uitzonderlijke nieuwe soort van autobloeiers die Indica-dominant is. Met 65% Indica / 35% Sativa komt ze in onze almaar groeiende collectie autobloeiers van de Cali Collectie. Dit juweeltje brengt de historische kracht van ouders Face Off OG x Girl Scout Cookies, en werd nu gekruist met onze BF Super Auto #1 = Toegenomen opbrengsten, kracht en trichomenproductie, wat DOS SI DOS AUTO voorziet van een forse genetische boost. Dos Si Dos Auto verzacht angstgevoelens en pijn en verzacht jouw dag op elke mogelijke manier. Citroenachtige smaken die blijven hangen, zullen sommigen herinneren aan grootmoeders citroentaart, vers uit de oven. Deze ware snelheidsduivel klimt indien binnen gekweekt tot een hoogte van 100cm en tot een hoogte van 140cm bij buitenkweek. Deze plant explodeert van zaad tot oogsttijd in slechts 70-75 dagen en genereert ontzagwekkende opbrengsten van tot meer dan 600g/m2, met thc-gehaltes van meer dan 20%. Duik in een verrukkelijke droom van goddelijk genot met de enige echte Dos Si Dos Auto, de autobloeier die de realiteit transcendeert.Is Dos Si Dos Auto Indica of Sativa?
35% Sativa 65% Indica

De beste manier om je Dos Si Dos Auto zaden op te slaan is:
Om Dos Si Dos Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Dos Si Dos Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Dos Si Dos Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Dos Si Dos Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Dos Si Dos Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Dos Si Dos Auto cannabiszaden?
Dos Si Dos Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Dos Si Dos Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Actieve sterke stoned
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORAL INDICA
Citroen Vruchten, Zoet
Zoet gebak
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Actieve sterke stoned
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORAL INDICA
Citroen Vruchten, Zoet
Zoet gebak

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet