BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

WEES BEHOEDZAAM MET DEZE STERKE NIEUWE KRUISING VAN AMERIKAANSE WIETSOORTEN

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
SELECTEER AANTAL ZADEN

Dos Si Dos 33 Cannabis Zaden

De Californië collectie van Barneys Farm krijgt een explosie van superkrachten met deze extreme verzameling terpenen samengevoegd van de meest indrukwekkende Amerikaanse wietsoorten! Een van de basis van Dos Si Dos is OG Kush Breath, een krachtige Girl Scout Cookies Fenotype die eerst gekruist is met Face Off Og om vervolgens gekruist te worden met onze beroemde Cookies Kush (OG Kush-feno x GSC) EN DAT IS LANG NOG NIET ALLES! Voeg een kleine hint van Gelato #33 (Sunset Sherbet x Thin Mint GSC) toe aan deze combinatie en BOEM!  Een nieuwe legende is geboren: Een explosie van sativa stimulans die wordt opgevolgd door een rustgevende kalmte, die zelfs de wildste olifant rustig krijgt. Opbrengst van 700m2 bij een binnenkweek zijn haalbaar, en dat terwijl de plant maar zo'n 90cm hoog wordt. Buitenplanten kunnen een adembenemende 2 kilo per plant opleveren als je eind oktober oogst. Deze fel contrasterende limoengroene en paarse wiettoppen gevuld met tot wel 28% THC geven een langdurige ontspannend en vrolijk Indica Sativa mix gevoel aan iedereen die haar kweekt of haar stoney high kan ervaren. Is Dos Si Dos 33 Indica of Sativa?
40% Sativa 60% Indica

De beste manier om je Dos Si Dos 33 zaden op te slaan is:
Om Dos Si Dos 33 zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Dos Si Dos 33 strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Dos Si Dos 33 cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Dos Si Dos 33 zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Dos Si Dos 33 zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Dos Si Dos 33 cannabiszaden?
Dos Si Dos 33 cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Dos Si Dos 33 Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Dos Si Dos x Gelato #33
Ontspannen, rustgevend, vrolijk
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KORT
60%
40%
VOORAL INDICA
Munt, limoen, kruiden
Koekjes, Sherbet, Limoen
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Dos Si Dos x Gelato #33
Ontspannen, rustgevend, vrolijk
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KORT
60%
40%
VOORAL INDICA
Munt, limoen, kruiden
Koekjes, Sherbet, Limoen
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet