BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO STRAIN

SNEL DE HOOGSTE KWALITEIT KUSH ERVAREN DANKZIJ ONZE CRITICAL KUSH AUTO - KLAAR NA 9 WEKEN!

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

Critical Kush Auto Cannabis Zaden

Onze legendarische Critical Kush is nu verkrijgbaar als een zelfbloeiende-soort. Dit meest populaire Autoflowering-monster is klaar in slechts acht tot negen weken. Gemaakt door het kruisen van Critical Kush met onze meest geavanceerde zelfbloeiende kweekplanten. De plant groeit tot een hoogte van 75cm en zal na 5 weken beginnen met bloeien, met een hoofdstam en verschillende zijtakken vol compacte zware en smakelijke cola's. Heerlijke aardse dennen en Kush-smaken hebben de overhand.Is Critical Kush Auto Indica of Sativa?
10% Sativa 90% Indica

De beste manier om je Critical Kush Auto zaden op te slaan is:
Om Critical Kush Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Critical Kush Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Critical Kush Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Critical Kush Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Critical Kush Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Critical Kush Auto cannabiszaden?
Critical Kush Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Critical Kush Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Kalmerend, Ontspannend, Vermoeiend, Mentaal
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KORT
90%
10%
VOORAL INDICA
Vuurhout, Kush
Soepel, Natuurlijk, Fruit
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Kalmerend, Ontspannend, Vermoeiend, Mentaal
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KORT
90%
10%
VOORAL INDICA
Vuurhout, Kush
Soepel, Natuurlijk, Fruit

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet