BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

ONTDEK DE ULTIEME KRACHT VAN KUSH MET DEZE PERFECTE OG KUSH KRUISING

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Critical Kush Cannabis Zaden

Critical Kush is een combinatie van de beroemde Critical Mass met OG Kush. Dit is een uiterst krachtige Indica-plant, die enorme hoeveelheden prachtige, zeer sterke Kush oplevert. Bloeit binnen slechts 8 weken in huis en groeit op gemiddelde hoogte met een geweldige verhouding tussen bloem en blad. Geniet van het kleverige gevoel, de aromatische geur, de met kristallen bedekte toppen en de stoned high. De Kush-smaak is onmiskenbaar en de opbrengst per plant is fenomenaal. Deze nieuwe kruising is een belangrijke stap vooruit in de moderne marihuanacultuur. De overheersende Indica effect maakt het ideaal voor ontspanning, pijnverlichting en 's avonds voor het slapen gaan.Is Critical Kush Indica of Sativa?
100% Indica

De beste manier om je Critical Kush zaden op te slaan is:
Om Critical Kush zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Critical Kush strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Critical Kush cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Critical Kush zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Critical Kush zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Critical Kush cannabiszaden?
Critical Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Critical Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerend, Ontspannend, Kalmerend
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Verse Denne, Citroen Taart, Pittig
Natuurlijk, Kruidig, Benzine
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerend, Ontspannend, Kalmerend
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Verse Denne, Citroen Taart, Pittig
Natuurlijk, Kruidig, Benzine

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet