BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

ERVAAR EEN UNIEKE MIX VAN EEN SCHERP AROMA EN ONTSPANNENDE EFFECTEN MET DE CHEESE AUTO-CANNABISSOORT.

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Cheese Auto Cannabis Zaden

De beroemde Cheese-soort onderging een evolutie door de autoflowering genetica van Barneys Farm. Deze uitzonderlijke cannabissoort is de crème de la crème en bezorgt de meest veeleisende cannabisliefhebbers een onvergetelijke ervaring. Deze indica-dominante hybride, geboren uit de verleidelijke combinatie van Cheese en Super Auto #1 genetica, is een uitzonderlijke wietsoort die zeker indruk zal maken. Cheese Auto is zeer productief met een THC-concentratie van 20% en heeft een snelle bloeitijd vanaf zaad tot volwassen plant in slechts 65-70 dagen. De opbrengst geeft een indrukwekkende 550-600g/m² bij binnenteelt en 200-300g per plant in volle grond. Het compacte formaat, van 80-110cm binnen en 90-120cm buiten, maakt Cheese Auto een geweldige optie voor telers die hun productie willen maximaliseren en tegelijkertijd ruimte willen besparen. Maar wat Cheese Auto echt speciaal maakt, is het unieke reuk- en smaakprofiel. De doordringende kaasachtige reuk, gecombineerd met skunk en aardse ondertonen, is anders dan alles wat u ooit eerder heeft ervaren. En laten we de krachtige en goed afgeronde high niet vergeten, met een diep rustgevend en kalmerend gevoel dat perfect is voor een ontspannen avondje thuis. Geniet vandaag nog van de exquise smaak en onvergetelijke ervaring van Cheese Auto!
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Cheese Auto cannabiszaden?
Cheese Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Cheese Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geluk, Stimulerend, Creativiteit
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoet, Skunk, Pittige Oude Kaas
Aards, Scherpe Kaasgeur, Skunk
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geluk, Stimulerend, Creativiteit
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoet, Skunk, Pittige Oude Kaas
Aards, Scherpe Kaasgeur, Skunk

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet