CHEESE STRAIN
BEZOEK PLANET CHEESE, DE HELE DAG LANG MET DEZE GROOTVADER VAN CANNABISSOORTEN - ONZE SPECIALE CHEESE IS TERUG
Cheese Cannabiszaden
Cheese Soort van Barney's Farm
Barney's Farm Feminised Cheese! Nauwelijks introductie nodig voor deze tijdloze klassieke Cheese uit de kluis van Barney's Farm. Deze streng bewaakte, authentieke Cheese-soort neemt je mee naar een andere kaas-gebaseerde galaxie, overladen met pulserende creativiteit en liefde.
Onze Cheese-soort is een waar genot om te kweken. Dit stinkende powerhouse ontwikkelt een overvloed aan zijtakken vol glinsterende kaasachtige lekkernijen. Binnentelers kunnen rekenen op 600 g/m², terwijl buitentelers ruim boven de 1 kg per plant kunnen behalen. En dat allemaal na slechts acht weken bloei.
De betoverende Cheese-ervaring maakt je dag dromerig en verrukkelijk en geeft je een indrukwekkende boost in creativiteit en sociabiliteit, waardoor alles net dat beetje meer zal sprankelen. Pas op voor overdaad, want er zit geen plafond aan de high van deze cannabissoort. Je wordt alleen maar meer en meer “cheesed”.
Dit is één van de redenen waarom Cheese wereldwijd één van de bekendste cannabissoorten is. Een ideale keuze voor doorgewinterde rokers. Revolutionair in de cannabiscultuur is deze Cheese-soort een ongelooflijke plant die werkelijk aan alle verwachtingen voldoet.
De opbrengst is betrouwbaar en levert keer op keer stevige resultaten op. De smaak is uniek fruitig met kaasaccenten. En uiteraard zijn de effecten simpelweg buitenaards. Zorg dat je deze buitengewone, epische Cheese-soort van pure klasse van Barney's Farm niet mist.
Is Cheese Indica of Sativa?
50% Sativa 50% Indica
De beste manier om je Cheese zaden op te slaan is:
Om Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Cheese cannabiszaden?
Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.