CHEESE STRAIN
BEZOEK PLANET CHEESE DE HELE DAG DOOR MET DEZE GROOTVADER VAN CANNABISSOORTEN - ONZE UITZONDERLIJKE CHEESE IS TERUG.
Cheese Cannabis Zaden
Barneys Farm Gefeminiseerde Cheese! Er is weinig introductie nodig voor deze klassieker uit de kluis van Barney's Farm. Deze goedbewaakte betrouwbare strain neemt je mee naar een ander melkwegstelsel met een vleugje van kaas op de achtergrond, boordevol pulserende creativiteit en liefde. Deze stinkende krachtpatser is een genot om te kweken en ontwikkelt een enorme hoeveelheid zijtakken vol glinsterende, naar kaas smakende lekkernijen. Binnentuinders zijn in staat om 600g / m2 te halen, terwijl geoefende buitenkwekers meer dan 1 kg bereiken voor één enkele plant en dit na slechts acht weken bloeien. De boeiende kaasbelevenis zal je dag dromerig en heerlijk maken, waardoor je een indrukwekkende boost in je creativiteit en gezelligheid krijgt waardoor alles net dat beetje stralender wordt. Pas op voor overmatig genieten, want er is geen begrenzing aan de high van deze cannabis. Je wordt alleen maar meer en meer 'gekaasd'. Dit is één van de redenen waarom Cheese één van de meest bekende cannabissoorten ter wereld is. Een ideale keuze voor de doorgewinterde gebruiker. Als een echte revolutionair in de cannabiswereld, voldoet deze totaal verbazingwekkende plant volledig aan alle eisen. De opbrengst is standvastig maar heeft soms sterke uitschieters. De smaak is uniek fruitig, gemengd met kaas en de werking is gewoonweg niet van deze wereld. Zorg ervoor dat je dit buitengewone epische Cheese-voorbeeld van zuiver vuur uit Barneys Farm niet mist.
Is Cheese Indica of Sativa?
50% Sativa 50% Indica
De beste manier om je Cheese zaden op te slaan is:
Om Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Cheese cannabiszaden?
Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.