BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

VOEL DE RUSH VAN BUBBHA KUSH, ONZE WERELDVEROVERENDE INDICA.

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Bubba Kush Cannabis Zaden

Deze opmerkelijke plant stamt inderdaad af van de beroemde genetica die, oorspronkelijk werd ontdekt door iemand die alleen bekend stond als 'Bubbha', in de VS. De strain is nu gestabiliseerd door het team en verheven tot een standaard die past bij de bekende geschiedenis en reputatie. Dit is zeker één van de meest geliefde Indica's ter wereld, met een THC gehalte van maar liefst 29%. Bubba Kush is een brutale maar productieve plant die niet overdreven hoog wordt tijdens haar snelle bloeiperiode die slechts 8 tot 9 weken bedraagt. Vanwege deze eigenschap kan ze een ideale kandidaat zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige, harde soort die niet veel ruimte inneemt tijdens het groeien. De prestaties werden op geen enkele manier aangetast en de eindopbrengsten, tot 600g / m2 binnenshuis, zijn gemakkelijk te bereiken wanneer je net dàt beetje liefde en zorg geeft, waar deze Bubba om vraagt. Vlieg doorheen de boeiende wereld van Bubba en ervaar één van de meest rustgevende cannabissoorten ter wereld. Echte Afghaanse landrassen garanderen absoluut een uitstekende potentie, met de exotische geuren uit het Oosten die je doen denken aan heerlijke aromatische chocoladerepen, gevuld met Turks fruit. Waarom maak je niet eens een ritje op dit unieke magische tapijt die de enige echte Bubba Kush is? Als je in de eerste twee weken van oktober buiten oogst, zul je dolgelukkig zijn wanneer je de vaste toppen ontdekt die subtiel ruiken naar brandstof en elke tak weelderig bedekken. Naarmate de bloei vordert, ontwikkelen deze geurige toppen zich tot enkele van de meest onvergetelijke juweeltjes van cannabis.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Bubba Kush cannabiszaden?
Bubba Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Bubba Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforische Ontspanning, rustgevend
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoete Hasj, Mokka, Dank Aards
Hasj, Licht Zoet, aardse aromatische kruiden
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforische Ontspanning, rustgevend
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoete Hasj, Mokka, Dank Aards
Hasj, Licht Zoet, aardse aromatische kruiden

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet