BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

WEES VOORBEREID OP DE ONEVENAARBARE EXOTISCHE TERPEENRIJKE AROMA'S EN OOGVERBLINDENDE KLEUREN.

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

BLUE SUNSET SHERBERT™ Cannabis Zaden

BLUE SUNSET SHERBERT ™ van Barney’s Farm is een naar Indica neigende hybride die enorme opbrengsten levert zonder onhandelbaar te worden met een veelvoud aan zijtakken, die elk de capaciteit hebben om de zwaarste hoofdtakken te ondersteunen. Een supersnelle bloei in slechts 59 tot 63 dagen en een productie vn 650-700 g / m2. Compact van gestalte, bovengemiddelde trichroomproductie die bij binnenteelt ongeveer 80 cm hoogte haalt is deze soort een echte traktatie. Buiten kan ze maar liefst twee meter hoger worden en kan ze tot 1 kg per plant opleveren. BLUE SUNSET SHERBERT ™ verzekert een oogverblindende plant tijdens de laatste dagen, met een magische transformatie die een betoverende caleidoscoop van exotisch gekleurde bladeren produceert, feloranje haren, gelijmd met hars die de strak gevormde toppen bedekt die glinsteren door de matte trichomen. De THC-niveaus die deze strain produceert zijn getest en tonen een verbazingwekkende 28% aan. Er zijn duidelijke hints van Purple Punch en Sherbet Dib Dab in deze prachtige exemplaren te ontdekken. De hoge terpeengehaltes, waaronder limoneen, humuleen, terpinoleen, zorgen voor een goede genezing en verhogen de verrukkelijke zoete snoepsmaak zoals citroenschil en zoete bessengeuren die deze plant kenmerkt. De BLUE SUNSET SHERBERT ™ combineert het beste van twee werelden met twee bedwelmend potente effecten; een onmiddellijk verheven creatieve euforische sativa high en een Indica eigen kalmerende knock-out ervaring! De perfecte manier om de dag af te sluiten. De BLUE SUNSET SHERBERT ™ bedwelmend potente effecten die het beste van twee werelden combineren, een onmiddellijk verheven creatieve euforische sativa high gecombineerd met een knock-out, full body Indica kalmerende en kalmerende ervaring! een perfecte manier om de dag af te sluiten.

Blue Sunset Sherbert Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
creatieve euforische sativa high + full body Indica rustgevende kalmerende ervaring
1kg per plant
650-700 gr/m▓
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
VOORAL INDICA
Zoet snoep, Citrus Smaak
Zoet snoep, citrusschil en zoete bes
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
creatieve euforische sativa high + full body Indica rustgevende kalmerende ervaring
1kg per plant
650-700 gr/m▓
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
VOORAL INDICA
Zoet snoep, Citrus Smaak
Zoet snoep, citrusschil en zoete bes

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet