BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Biscotti Mintz

BISCOTTI MINTZ

ERVAAR DE UITSTEKENDE AMERIKAANSE GENETICA EN ONGELOOFLIJKE SMAKEN MET BISCOTTI MINTZ

 
RATING
Biscotti x Mintz
SELECTEER AANTAL ZADEN

BISCOTTI MINTZ™ Cannabis Zaden

BISCOTTI MINTZ ™ door Barneys Farm. Gemaakt voor de echte kenners met twee van de premium en meest ongrijpbare soorten uit de VS. Het lab kruiste Biscotti; een 80% Indica-dominant exemplaar dat de wereld veroverde met ons exclusieve en heerlijke Mintz-fenotype. De resultaten waren verbluffend, de Cookies-variant x OG Kush-oorsprong zorgde voor een ongelooflijke potentie. De krachtige smaak voegde de infusie van de romige, gladde Mintz-genetica toe en creëerde deze overheerlijke nieuwe kampioen in zijn soort, een totaal unieke variant in onze catalogus. BISCOTTI MINTZ ™ is overwegend een dieppaarse plant met trichomen productie buiten proportie, tijdens de laatste dag vertonen de bladeren een prachtig kleurenpallet van paars, oranje en groen. Ze omhullen de strak gevormde, krachtige donkergroene toppen met gedurfde paarse highlights en lange oranje haren. Je zult versteld staan ​​van zijn verleidelijke, aanhoudende smaken en aroma's; een Kushachtige smaak met hints van chocoladekoekjes met romige munt en kruiden. De kenmerkende terpenen van limoneen, caryofylleen en eucalyptol werken samen om een ​​buitengewoon smakelijk aroma te produceren. Ontdek met BISCOTTI MINTZ ™ een zeer creatief, gefocust en ontspannend effect met een merkbare en duidelijk insluipende, energieke lichamelijke high.

Biscotti Mintz Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
BINNEN KWEEK/BUITEN KWEEK
Biscotti x Mintz
1.5kg per plant
600-650 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
NEE
HEET & GEMIDDELD
2
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
BINNEN KWEEK/BUITEN KWEEK
Biscotti x Mintz
1.5kg per plant
600-650 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
NEE
HEET & GEMIDDELD
2

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet