BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Banana Punch
Banana Punch 1Banana Punch 2Banana Punch 3Banana Punch 4Banana Punch 5
Banana Punch 6Banana Punch 7Banana Punch 8Banana Punch 9Banana Punch 10

BANANA PUNCH STRAIN

NOG EEN MEESTERLIJKE KRUISING VOL PRIKKELENDE AROMA'S EN EXOTISCHE KLEUREN VAN ONZE BANANA OG X PURPLE PUNCH

 
RATING
Banana OG x Purple Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

BANANA PUNCH™ Cannabis Zaden

Deze nieuwe soort, BANANA PUNCH™, is het resultaat van één van de masterclasses om cannabissoorten te veredelen van het Barney's Farm-lab. Ze is de volgende in het rijtje van fantastische nieuwkomers die we kunnen bijsluiten in onze indrukwekkende en buitengewone plantencollectie. De veredelaars brachten twee van de meest gegeerde genetica, Banana OG en Purple Punch, samen! Ze selecteerden een extreem rustgevende, 55% Indica variant om te komen tot een stabiele hogere opbrengst waarbij men de genen van een plant met een kortere bloeiperiode van slechts 60-65 dagen toevoegde.

BANANA PUNCH™ is een sterke stevige en zeer veelzijdig plant die verschillende kweektechnieken aankan. Indien u ze binnen kweekt dan zul je reeds binnen enkele weken een perfect beheersbare hoogte verkrijgen. Heeft u ze buiten staan dan kunt u zich, eind september, verwachten aan een prachtig opgeschoten plant als ze volwassen is.

De sensationele kleuren en aromatische kenmerken van deze OG Kush-afstammeling Purple Punch bleven behouden tijdens het veredelingsproces. Tijdens de groei van BANANA PUNCH™ gaat u merken dat er prachtige diepe paarse en oranje tinten zullen ontstaan die in contrasteren met de groene donkere en levendige tinten. Aan het begin van de bloeiperiode vormen de takken zich waarbij olijfvormige trossen zich voortdurend uitbreiden en vermenigvuldigen in sneltempo. Ze zullen helemaal bedekt zijn met opvallende amberkleurige stampers en een goudkleurige deklaag van plakkerige trichomen met hars.

De verbeterde terpenenproductie, waarbij limoneen en pineen een belangrijke rol spelen, werd een stevige basis voor de tropische fruitsmaak van citrusvruchten die perfect passen bij de uitmuntende aroma's van rijpe zoete banaan. Ook zult u een subtiele verwijzing vinden in de smaak van zoete exotische bessen.

Al van bij de eerste teug aan uw joint of bong zult u voelen dat uw spieren zich helemaal gaan ontspannen en uw creativiteit snel de hoogte in gaat. U wordt meteen goedgezind en krijgt goesting om van alles te gaan doen. Een beetje later zult u voelen hoe uw lichaam overgenomen wordt door een gevoel van euforie en dit gevoel blijft wel een tijdje duren.

Banana Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Banana OG x Purple Punch
Ontspannen, Euforisch, Gelukkig Creatief
1.5kg plant
600-650g/m▓ gr/m▓
60 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
110cm
110cm
200CMcm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Aardse zoete banaan, tropische zoete bessen
Rijpe banaan. Zoetzure Citrus
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Banana OG x Purple Punch
Ontspannen, Euforisch, Gelukkig Creatief
1.5kg plant
600-650g/m▓ gr/m▓
60 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
110cm
110cm
200CMcm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Aardse zoete banaan, tropische zoete bessen
Rijpe banaan. Zoetzure Citrus
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet