BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

DEZE BUITENGEWONE VERRUKKELIJKE INDICA ZAL JE BEWUSTZIJN VERHOGEN

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

AYAHUASCA PURPLE™ Cannabis Zaden

Een aantal jaren geleden ontving Barneys Farm deze Red River Delta-zaden als geschenk. Toen ze uitgegroeid waren, Bleken deze ongelooflijk mooie paarse / robijnrode planten een bijzondere ontdekking. Na het kruisen met de originele Master Kush vonden we een perfecte plant. Ayahuasca Purple ™ vertoont bijna pure Indica-eigenschappen. Brede waaierbladen en een korte, sterke, zware structuur dragen kolossale dichte toppen die in de laatste twee weken van bloei een prachtige paarse gloed vormen. Takken hebben ondersteuning nodig in de laatste week van de bloei. Deze soort creëert een hemels, ontspannend en bevredigend effect met een rijke, zeldzaam hazelnoot- en papaya-aroma.

Ayahuasca Purple Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Spraakzaam, Opwekkend, Vrolijk, Uitrustend.
650 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Noot, Tropische Aroma
Papaya, Natuurlijk, Bloem, Scherp, Zuur, Suiker
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Spraakzaam, Opwekkend, Vrolijk, Uitrustend.
650 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Noot, Tropische Aroma
Papaya, Natuurlijk, Bloem, Scherp, Zuur, Suiker

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet