BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

DEZE BUITENGEWONE VERRUKKELIJKE INDICA ZAL JE BEWUSTZIJN VERHOGEN

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Ayahuasca Purple Cannabis Zaden

Barney’s Farm, een gerenommeerde kweker van cannabissoorten van topkwaliteit, was enkele jaren geleden de ontvanger van een genereus geschenk van Red River Delta zaden. Na de teelt waren de resulterende Ayahuasca Purple planten niets minder dan een openbaring, met hun betoverende paarse en robijnrode tinten. De schoonheid van deze Ayahuasca Purple planten werd verder versterkt door hun robuuste en stevige structuur, met brede waaiervormige bladeren en een kort, zwaargebouwd frame.

 

Om het potentieel van deze opmerkelijke exemplaren te maximaliseren, besloot het team van Barney’s Farm een ​​strategisch kruisingsprogramma te ondernemen. Door zorgvuldig de beste kenmerken van de Red River Delta te selecteren en deze te combineren met de al gerenommeerde Master Kush, waren de kwekers in staat een hybride soort te creëren die perfect was. Het eindresultaat van dit kruisingsprogramma is een soort die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook opmerkelijke groeikenmerken heeft. De enorme dichte toppen die de brede waaiervormige bladeren van deze soort sieren, zijn een lust voor het oog, maar brengen ook een unieke uitdaging met zich mee. Naarmate de Ayahuasca Purple planten de laatste bloeiweek bereiken, zal het gewicht van de dichte toppen ondersteuning vereisen om breuk te voorkomen. Naast zijn opvallende visuele aantrekkingskracht, staat deze Ayahuasca Purple soort ook bekend om zijn rijke en complexe aroma, een verleidelijke mix van hazelnoot en papaja.

 

Alleen het aroma is al voldoende om de zintuigen naar een paradijselijke staat te transporteren, maar de effecten van Ayahuasca Purple onderscheiden het echt. Bij consumptie zorgt de Ayahuasca Purple wiet voor een ontspannende en bevredigende ervaring die niet minder dan hemels kan worden beschreven. De kalmerende en verzachtende effecten die het produceert, zijn echt ongeëvenaard, waardoor het de perfecte keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de dagelijkse stress van het leven. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of gewoon op zoek bent naar een manier om te ontspannen en op te laden, Ayahuasca Purple is het antwoord.
100% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Ayahuasca Purple cannabiszaden?
Ayahuasca Purple cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Ayahuasca Purple Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Spraakzaam, Opwekkend, Vrolijk, Uitrustend.
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Noot, Tropische Aroma
Papaya, Natuurlijk, Bloem, Scherp, Zuur, Suiker
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Spraakzaam, Opwekkend, Vrolijk, Uitrustend.
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Noot, Tropische Aroma
Papaya, Natuurlijk, Bloem, Scherp, Zuur, Suiker

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet