BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

DEZE CANNABIS CUP WINNENDE AMNESIA LEMON BRENGT JE MINDSET NAAR EEN HOGERE DIMENSIE

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
SELECTEER AANTAL ZADEN

Amnesia Lemon Cannabis Zaden

Barneys Amsterdam won met Soma de Cannabis-cup met Amnesia Haze in 2004. Amnesia Lemon is een kruising van Soma's Amnesia Haze en Lemon Skunk. Een heerlijke mix van Amnesia Haze en Lemon Skunk-smaken gecombineerd met de kracht en weerbaarheid van beide genetica creëerde deze klassieke Amnesia Lemon . De opbeurende en cerebrale high is absoluut Sativa, maar verbazingwekkend genoeg heeft de Amnesia Lemon een bloeicyclus van slechts 8 tot 9 weken. De plant wordt gemiddeld hoog en levert lang dichte toppen.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Amnesia Lemon cannabiszaden?
Amnesia Lemon cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Amnesia Lemon Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Stimulerend, Mentaal
550 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
VOORAL SATIVA
Citroensmaak, Kruiden, Zoetig
Exotische Aroma, Natuurlijk, Citrus
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Stimulerend, Mentaal
550 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
VOORAL SATIVA
Citroensmaak, Kruiden, Zoetig
Exotische Aroma, Natuurlijk, Citrus

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet