BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Amnesia Haze Auto

AMNESIA HAZE AUTO

DEZE MEERMAALS BEKROONDE AMSTERDAMSE LEGENDE, NU GEKRUIST MET ONZE BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

AMNESIA HAZE AUTO™ Cannabis Zaden

AMNESIA HAZE AUTO™ is zonder twijfel één van de meest opwindende producten die Barney's Farm door de jaren heen heeft gecreëerd. Deze versie is het langverwachte en uitgestelde voortbrengsel van een echte klassieker. Haar voorouders dragen de genetica van succesvol gekruiste landrassen uit Zuidoost-Azië (Thailand, Cambodja, Laos) met een vleugje Jamaicaanse Haze-variëteit, gemengd met de snel groeiende eigenschappen van Afghaans/Hawaiiaanse genetica. Bijna twintig jaren geleden schonk Soma één van zijn beste AMNESIA HAZE-fenotypes aan de Barneys Farm Laboratoria. Deze fenomenale genetica, domineerde de Amsterdamse cannabisscene nadat Barney's Farm de High Times Cannabis Cup won in 2004. Deze soort sudderde stilletjes op de achtergrond en onderging een ingewikkelde fusie met onze BF Super Auto #1.

AMNESIA HAZE AUTO™ is een heel winstgevende sativa-dominante hybride met versnelde groei met dank aan haar Sativa-genetica. Ze groeit hoger dan de meeste autoflowering soorten en kan een hoogte halen van wel 150 cm.

Haar veelzijdige, compacte bloeistructuur bevat grote aantallen trichomen die de toppen een diepe olijfgroene kleur geven en ze worden bedekt met dicht op elkaar staande oranje stampers.

Net zoals haar fantastische voorouders, heeft deze dame dezelfde intense mengeling van aardse aroma's die rijke specifieke hints van citroenen en dennenhout bevatten. Dit zorgt ervoor dat u ze direct herkent als de klassieker die ze is. De meest voorkomende terpenen in deze unieke mengeling van Amnesia Haze Auto zijn caryofylleen, gevolgd door myrceen en limoneen om er maar enkelen te noemen.

Amnesia Haze Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
650 grams / m2.
600 grams / m2. gr/m▓
65 - 70
100-150cm
100cm
150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORAL SATIVA
Fris en verfrissend, citroenen, citrusvruchten en aardse dennen.
Aardse aroma's met rijke, onderscheidende hints van citroenen en citrus.
HEET & GEMIDDELD
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
650 grams / m2.
600 grams / m2. gr/m▓
65 - 70
100-150cm
100cm
150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORAL SATIVA
Fris en verfrissend, citroenen, citrusvruchten en aardse dennen.
Aardse aroma's met rijke, onderscheidende hints van citroenen en citrus.
HEET & GEMIDDELD

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet