BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Afghan Hash Plant - Regular
Afghan Hash Plant - Regular 1Afghan Hash Plant - Regular 2Afghan Hash Plant - Regular 3Afghan Hash Plant - Regular 4Afghan Hash Plant - Regular 5
Afghan Hash Plant - Regular 6Afghan Hash Plant - Regular 7Afghan Hash Plant - Regular 8

AFGHAN HASH PLANT - REGULAR STRAIN

DEZE MAZARI SHARIF BRENGT JE TERUG NAAR ONZE OORSPRONG VAN DE GELIEFDE INDICA

 
RATING
Afghan
SELECTEER AANTAL ZADEN

Afghan Hash Plant - Regular Cannabis Zaden

De Afghan Hash Plant werd gekozen uit zaden die in de jaren '70 werden verzameld, van de beste traditionele hash-makers in de regio Mazari Sharif. Een spannende paar jaar werden vervolgens besteed aan het uitgroeien en selecteren van de sterkste en lekkerste fenotypen van deze indica soorten, daaruit werd de Afghan Hash Plant geselecteerd. Het is een hasj kampioen en een van onze favoriete pure Indica-soorten. Afghan Hash Plant ontwikkelt dichte hars-druipende bloemen, die een rijk aroma van het sandelhout vrijgeven gecombineerd met een zachte toon van citroen.Is Afghan Hash Plant - Regular Indica of Sativa?
100% Indica

De beste manier om je Afghan Hash Plant - Regular zaden op te slaan is:
Om Afghan Hash Plant - Regular zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Afghan Hash Plant - Regular strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Afghan Hash Plant - Regular cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Afghan Hash Plant - Regular zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Afghan Hash Plant - Regular zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Afghan Hash Plant - Regular cannabiszaden?
Afghan Hash Plant - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Afghan Hash Plant - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
Afghan
Oplettend, Vredelievend
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bloemachtig, Citrus, Bosrijk
Sandelhout, Citrus, Scherp
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
Afghan
Oplettend, Vredelievend
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bloemachtig, Citrus, Bosrijk
Sandelhout, Citrus, Scherp

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet