BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO STRAIN

VOEL DE KRACHT VAN DE JUNGLE MET GORILLA GLUE AUTO

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gorilla Glue Auto Cannabis Zaden

Volg Toni13, de officiële test kweker van Barneys Boerderij vandaag nog! Bekijk zijn laatste testkweek van GORILLA GLUE AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/
GORILLA GLUE AUTO van Barney’s Boerderij is een snel bloeiende hybride die jou aan de grond zal vastkleven, waar je ook mag zijn. Dit is geen plant voor beginners, en zijn hard binnenkomende effecten moeten met het nodige respect worden behandeld. Deze nieuwe supersnelle 55% Indicaversie van onze glorieuze Gorilla Glue, gekruist met de opwindende nieuwe generatie BF Super Auto#1, produceert gigantische opbrengsten van 600g/m2 en groeit tot een hoogte van ongeveer 110cm. Tijdens de bloei kunnen prachtige toetsen van de geur van koffie en room worden waargenomen. Combineer dit met het beruchte thc-gehalte van 25% en je begrijpt meteen de diepe liefde die sommige mensen voor deze plant koesteren. In slechts 70-75 dagen ontluiken de gigantische, dicht op elkaar groeiende, geurrijke bloemtoppen van deze monsterachtige autobloeier. Geniet van enige psychedelische overdaad van deze Indica-dominante toevoeging aan onze autobloeiers van de Cali Collectie, GORILLA GLUE AUTO door Barney’s Boerderij.
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gorilla Glue Auto cannabiszaden?
Gorilla Glue Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gorilla Glue Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Enorm Stoned
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Romig
Koffie en kruiden
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Enorm Stoned
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Romig
Koffie en kruiden

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet