BLUE CHEESE AUTO STRAIN
PROEF CHEESE TOPPEN IN EEN MUM VAN TIJD DOOR DEZE AUTOFLOWERING VERSIE VAN BARNEYS BLUE CHEESE
Blue Cheese Auto Cannabis Zaden
Zeer gemakkelijk te kweken en zeer productieve, zelfbloeiende versie van onze klassieke Blue Cheese . Deze baanbrekende Blue Cheese zelfbloeiende-versie is het eindproduct van de kruising van Barneys Farm Blue Cheese en een unieke ruderalis cannabis soort. Deze plant begint na 5 weken automatisch met bloeien. De geur en kaasachtige aardse smaken van de originele verrukkelijke Blue Cheese domineren deze zelfbloeiende plant, groeien met weinig inspanning en zullen onder de meeste omstandigheden overleven.
Is Blue Cheese Auto Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica
De beste manier om je Blue Cheese Auto zaden op te slaan is:
Om Blue Cheese Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Blue Cheese Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Blue Cheese Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Blue Cheese Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Blue Cheese Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese Auto cannabiszaden?
Blue Cheese Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.