BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

PROEF CHEESE TOPPEN IN EEN MUM VAN TIJD DOOR DEZE AUTOFLOWERING VERSIE VAN BARNEYS BLUE CHEESE

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

Blue Cheese Auto Cannabis Zaden

Zeer gemakkelijk te kweken en zeer productieve, zelfbloeiende versie van onze klassieke Blue Cheese . Deze baanbrekende Blue Cheese zelfbloeiende-versie is het eindproduct van de kruising van Barneys Farm Blue Cheese en een unieke ruderalis cannabis soort. Deze plant begint na 5 weken automatisch met bloeien. De geur en kaasachtige aardse smaken van de originele verrukkelijke Blue Cheese domineren deze zelfbloeiende plant, groeien met weinig inspanning en zullen onder de meeste omstandigheden overleven.Is Blue Cheese Auto Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica

De beste manier om je Blue Cheese Auto zaden op te slaan is:
Om Blue Cheese Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Blue Cheese Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Blue Cheese Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Blue Cheese Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Blue Cheese Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese Auto cannabiszaden?
Blue Cheese Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Blue Cheese Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Relaxed, Vrolijk, Mentaal, Vredelievend, Verzachtend, Opwekkend, Ontspannend.
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
VOORAL INDICA
Kruidig, Milde Room Kaas, Bes, Bosbessen.
Oude kaas, Zoetig, Fruit, Skunk geur
HEET
Stable
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Relaxed, Vrolijk, Mentaal, Vredelievend, Verzachtend, Opwekkend, Ontspannend.
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
VOORAL INDICA
Kruidig, Milde Room Kaas, Bes, Bosbessen.
Oude kaas, Zoetig, Fruit, Skunk geur
HEET
Stable

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet